Diensten
IHB Twente heeft jarenlange ervaring op het gebied van financiële dienstverlening, het voeren van administraties voor zzp’ers, mkb en particulieren.
Wij bieden uitgebreide fiscale dienstverlening voor startende ondernemers, zzp’ers, ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en particulieren.
Wij hanteren speciale tarieven voor zzp’ers en startende ondernemers.

Graag verzorgen wij voor u vervanging in verband met het tijdelijk afwezig zijn van medewerkers wegens zwangerschap, ziekte, opname van levensloopverlof en calamiteiten. Wij hebben ruime ervaring met name op het gebied van salarisadministratie in het basis- en voortgezet onderwijs en non-profit instellingen als gemeenten, GGD en waterschappen.
Ook voor verwerking van uw financiële administratie bent u bij ons aan het juiste adres.

Inkomstenbelasting
De jaarlijkse belastingaangifte voor de particulier en ondernemer is voor ons geen puzzel, maar een open boek. U kunt door ons met een gerust hart uw belasting laten invullen.
De aanvragen voor huur- en zorgtoeslag worden bij het invullen van uw belastingaangifte 2015 gratis gecontroleerd en – indien nodig – aangepast.
Wij hanteren aantrekkelijke tarieven!

De quickscan van uw administratie:
Wie verzorgt de boekhouding van uw onderneming?
Wij maken een quickscan van uw administratie en rekenen u voor wat u minder aan belasting betaalt wanneer u ons inhuurt voor de verwerking van uw financiële gegevens!

Wij zijn de specialist in het verwerken van uw salarisadministratie!

Personeel en organisatie in uw bedrijf is bij ons in vertrouwde handen.